Click play button

Welkom beste luisteraar.

Welkom bij All Round Radio. Wij zijn hét internetradiostation en proberen u te verwennen met de beste muziek!

All Round Radio is een radiostation geboren uit de passie voor radio en muziek van DJ Petra. Na een jarenlange periode van inactiviteit opperde zich de mogelijkheid voor een eigen internet-radiostation.

Na een korte periode van afwegingen maken heeft zij besloten er voor te gaan! Met Dj Igor aan haar zijde voor de techniek is ruim binnen de vooraf bedachte termijn dit radiostation gerealiseerd.

 

 

AllRoundRadio muziek voor jong en oud!

Heel veel luisterplezier bij AllRoundRadio!

 

 

Laatste AllRoundRadio nieuws

 
 
 

NonStop Verzoekjes

Nieuw in de NonStop, vezoekjes!

AllRoundRadio onwikkelt door. Als u onze nieuwsberichten heeft gevolgd dan weet u dat AllRoundRadio al sinds enige tijd een nieuwe server en een nieuwe nonstop heeft. Sinds enige tijd is het nu ook mogelijk uw verzoekje in de nonstop aan te vragen, probeer het eens!

Pacman!

Nieuw, de retrogame Pacman!

Beste luisteraars, bij AllRoundRadio houden van wat nostalgie en daarom hebben nu de retrogame Pacman beschikbaar bij onze games!

 

 

 

 

AllRound Whatsapp

AllRoundRadio & Whatsapp

AllRoundRadio is tijdens de live uitzendingen van DJ Petra bereikbaar via whatsapp op 06-41887334! Ook kunt u hier leuke foto's naar toe sturen.

Jo Smeets

Singer & songwriter

Jo Smeets is een singer-songwriter en schrijft muziek in verschillende talen, maar componeert ook instrumentale stukjes op banjo en gitaar. Hij is net zo allround als AllRoundRadio en u kunt zijn muziek regelmatig bij ons beluisteren! Hij heeft veel optredens gedaan in Zuid-Europa maar concentreert zich momenteel op de Benelux. Jo Smeets is ook een regelmatige luisteraar van AllRoundRadio!  www.josmeetsmusic.com