Welkom bij AllroundRadio!

AllroundRadio is een eigenzinnig en uniek radiostation geboren uit de passie voor radio en muziek van DJ Petra. Na een jarenlange stop kwam het verlangen een eigen internet-radiostation te starten. Met Dj Igor aan haar zijde voor de techniek is dit geheel zelfstandige en meertalige radiostation in 2020 gerealiseerd.

 

Zo heeft AllroundRadio o.a. ;

• Een eigen WEB-server, streaming server en cors-proxy server.

• Een unieke player die ook bij bladeren doorspeelt!

• Een eigen Nonstop met verzoeksysteem.

• Een eigen Verzoeksysteem voor de live DJ.

• Een eigen Chat.

 

 

AllRoundRadio muziek voor alle leeftijden!

Heel veel luisterplezier bij AllRoundRadio!

 

 

Laatste AllRoundRadio nieuws

 

2023

Nieuwjaar

Het team van AllroundRadio wenst alle luisteraars een heel goed 2023 toe!

Mahjong

Kijk bij Games

Beste luisteraars, AllRoundRadio heeft een GAMES-sectie met een aantal leuke spellen zoals Mahjong. Speel een leuk ontspannend spelletje tijdens het luisteren! Bij bijna alle spellen kan het geluid van het spel worden uitgeschakeld.

 

Stream

Stream verbeteren

Allroundradio werkt op de achtergrond hard aan het optimaliseren van de streaming server. De stream zal na afronding van de werkzaamheden stabieler én in meerdere bitrates beschikbaar zijn. We verwachten halverwege 2023 het testen en implementeren gereed te hebben.

 

AllRound Whatsapp

AllRoundRadio & Whatsapp

AllRoundRadio is tijdens de live uitzendingen van DJ Petra bereikbaar via whatsapp op 06-41887334! Ook kunt u hier leuke foto's naar toe sturen.

Jo Smeets

Singer & songwriter

Jo Smeets is een singer-songwriter en schrijft muziek in verschillende talen, maar componeert ook instrumentale stukjes op banjo en gitaar. Hij is net zo allround als AllRoundRadio en u kunt zijn muziek regelmatig bij ons beluisteren! Hij heeft veel optredens gedaan in Zuid-Europa maar concentreert zich momenteel op de Benelux. Jo Smeets is ook een regelmatige luisteraar van AllRoundRadio!  www.josmeetsmusic.com

NonStop Verzoekjes

Nieuw in de NonStop, vezoekjes!

AllRoundRadio onwikkelt door. Als u onze nieuwsberichten heeft gevolgd dan weet u dat AllRoundRadio al sinds enige tijd een nieuwe server en een nieuwe nonstop heeft. Sinds enige tijd is het nu ook mogelijk uw verzoekje in de nonstop aan te vragen, probeer het eens!