Onze DJ's

DJ Petra is met een korte tussenstop al jaren actief als DJ ... ze leerde op haar 29 de muziekwereld kennen door haar inmiddels overleden man Berry en werd zo ook actief als Dj. Tevens is ze de eigenaresse van AllRoundRadio samen met haar partner Dj Igor.
 

Igor is de bouwer van dit radiostation, verantwoordelijk voor de techniek achter AllroundRadio. Begonnen half jaren 80 bij een 'piraten' station als dj, maar ook toen al verantwoordelijk voor de techniek. Destijds is hij als 'piraat' gestopt maar nu via internetradio opnieuw actief, maar niet meer als Dj.
 

DJ Patrick  was al in zijn jongere jaren bezig met muziek en draaide voornamelijk in drive-in's...naast zijn liefde voor muziek is DJ-Patrick in hart en nieren vrachtwagenchauffeur. DJ-Petra heeft hem later bij het internetradio erbij gehaald en hebben ook samen heel wat duo uren gedraaid de luisteraars vermaakt en met hun knotsgekke maar vol humor hun programma's gedraaid. DJ Patrick is daarnaast ook verknocht aan Country Muziek.
Hallo, ik ben Dj Brenda. Ik ben gek op gevarieerde muziek, van alles behalve Hardcore en klassiek. Ik heb elke dag wel de muziek aanstaan en dan geniet ik heerlijk mee. Vaak zing ik dan lekker mee met de muziek. Mijn favoriete muziek jaren zijn jaren 80. Mijn favoriete artiesten zijn: John Denver, Gloria Estefan, Wolter Kroes, Davina Michelle.