Onze DJ's

DJ Petra is met een korte tussenstop al jaren actief als DJ ... ze leerde op haar 29 de muziekwereld kennen door haar inmiddels overleden man Berry en werd zo ook actief als Dj. Tevens is ze de eigenaresse van AllRoundRadio samen met haar partner Dj Igor.
 

Igor is de bouwer van dit radiostation, verantwoordelijk voor de techniek achter AllroundRadio. Begonnen half jaren 80 bij een 'piraten' station als dj, maar ook toen al verantwoordelijk voor de techniek. Destijds is hij als 'piraat' gestopt maar nu via internetradio opnieuw actief, maar niet meer als Dj.
 

Dj Claudia is al een aantal jaartjes actief als Dj door haar liefde voor muziek en draait dan ook met veel plezier voor de luisteraars. Dj Claudia is daarnaast ook de zus van Dj Petra.  
 

Hallo, ik ben Dj Brenda. Ik ben gek op gevarieerde muziek, van alles behalve Hardcore en klassiek. Ik heb elke dag wel de muziek aanstaan en dan geniet ik heerlijk mee. Vaak zing ik dan lekker mee met de muziek. Mijn favoriete muziek jaren zijn jaren 80. Mijn favoriete artiesten zijn: John Denver, Gloria Estefan, Wolter Kroes, Davina Michelle.
 

DJ Patrick  was al in zijn jongere jaren bezig met muziek en draaide voornamelijk in drive-in's...naast zijn liefde voor muziek is DJ-Patrick in hart en nieren vrachtwagenchauffeur. DJ-Petra heeft hem later bij het internetradio erbij gehaald en hebben ook samen heel wat duo uren gedraaid de luisteraars vermaakt en met hun knotsgekke maar vol humor hun programma's gedraaid. DJ Patrick is daarnaast ook verknocht aan Country Muziek.
Mijn naam is Dee Jay, ik heb een enorme voorliefde voor muziek uit de jaren 80. Ik ga voor u het programma "Dee Jay serveert" op de woensdagavond presenteren om de week door te zagen!