Onze DJ's

DJ Petra is met een korte tussenstop al jaren actief als DJ ... ze leerde op haar 29 de muziekwereld kennen door haar inmiddels overleden man Berry en werd zo ook actief als Dj. Tevens is ze de eigenaresse van AllRoundRadio samen met haar partner Dj Igor.
 

Igor is de bouwer van dit radiostation, verantwoordelijk voor de techniek achter AllroundRadio. Begonnen half jaren 80 bij een 'piraten' station als dj, maar ook toen al verantwoordelijk voor de techniek. Destijds is hij als 'piraat' gestopt maar nu via internetradio opnieuw actief, maar niet meer als Dj.
 

DJ Patrick  was al in zijn jongere jaren bezig met muziek en draaide voornamelijk in drive-in's...naast zijn liefde voor muziek is DJ-Patrick in hart en nieren vrachtwagenchauffeur. DJ-Petra heeft hem later bij het internetradio erbij gehaald en hebben ook samen heel wat duo uren gedraaid de luisteraars vermaakt en met hun knotsgekke maar vol humor hun programma's gedraaid. DJ Patrick is daarnaast ook verknocht aan Country Muziek.
Hallo, ik ben Dj Brenda. Ik ben gek op gevarieerde muziek, van alles behalve Hardcore en klassiek. Ik heb elke dag wel de muziek aanstaan en dan geniet ik heerlijk mee. Vaak zing ik dan lekker mee met de muziek. Mijn favoriete muziek jaren zijn jaren 80. Mijn favoriete artiesten zijn: John Denver, Gloria Estefan, Wolter Kroes, Davina Michelle.
 

Dee Jay is de mannelijke diva van AllroundRadio. Hij neemt absoluut geen blad voor de mond en is zeker niet vies van wat zelfspot. Hij houd enorm van amateurradio want volgens hem zitten daar de muziekliefhebbers die plaatjes echt nog met passie draaien en niet dj's met een vlotte babbel die topsalarissen verdienen en hun programma's foutloos draaien. DeeJay is geen fan van smartlappen en dat is dus ook niet wat je kan verwachten tijdens zijn programma's. Hij neemt je mee terug in de tijd van de getoupeerde haren, de felle neon kleuren kleding, zonder gordel achterin de auto zitten, dat sigaretten tijdens verjaardagen nog in een glaasje op tafel stonden en de telefoon een draaischijf had en je er alleen maar mee kon bellen. Dan hebben we het natuurlijk over de jaren 80 en begin jaren 90. Kortom zijn favoriete jaren als het om muziek gaat. Heel veel luisterplezier tijdens zijn programma op de vrijdagavond "DeeJay Serveert Friday Night Live".